Vichy & Vichy producten om huid te verzorgen

Als je op zoek bent naar goede producten om je huid te verzorgen, wordt het tijd om kennis te maken met Vichy. Dit merk is al jarenlang een vast gezicht op de markt van huidverzorgingsproducten en dat is niet voor niets. Vichy maakt gebruik van een eeuwenoud bijzonder ingrediënt dat zorgt voor een sterkere en goed verzorgde huid.

vichy productenHet instituut Vichy ligt vlakbij de plaats Vichy in de Auvergne in Frankrijk. Op zich niks bijzonders, ware het niet dat deze plek in vulkanisch gebied ligt met een unieke waterbron. Dit water heeft gedurende honderden jaren zo’n 15 mineralen en sporenelementen opgenomen ligt nu op zo’n 4000 meter diepte. Dit mineraliserend thermaal water heeft bijzondere eigenschappen voor met name de versterking van de huid. Niet zo gek dus dat het merk Vichy dit gebruikt in al zijn producten. Meer op: www.viata.be/vichy-nl

Verschillende huidtypes

De Vichy producten om de huid te verzorgen zijn er voor verschillende huidtypes, variërend van jong tot oud en van droog tot vet. Je kunt eenvoudig online een testje doen om te ontdekken welk huidtype je hebt en welke Vichy producten daar het beste bij passen. Maar Vichy heeft veel meer producten in het assortiment. Ook wanneer je je wilt beschermen tegen de zon ben je bij dit merk aan het goede adres. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment van crèmes, sprays, oliën en meer in verschillende beschermingsfactoren. Ook je haar verzorg je met de shampoos en conditioners van Vichy. Om het assortiment compleet te maken heeft het merk voor heren verschillende huidverzorgingsproducten, deodorant, douche crème, aftershave en meer op de markt gebracht.

Zoals je ziet kun je met de Vichy producten je huid goed verzorgen en heb je uitgebreide keuze. Zo kies je altijd de producten die het beste bij jou en je huid passen.